Bli transportör/delägare i Taxi Stenungsund AB 

Taxi Stenungsund AB har en verksamhet som bygger på små åkerier anslutna med var sin bil. Företaget bygger på egenföretagare som är flitiga och flexibla och därför har en mycket god lönsamhet. 

Taxi i Stenungsund AB består idag av 10 bilar och vi har avtal med Sjöfartsverket, företag & industrier, Stenungsunds kommun, hamnar m.m. Vi kör för närvarande inte Västtrafik.

Vi har fina lokaler där du kan träffa dina kollegor; kolla TV, värma mat, göra kontorsarbete. Det finns också gott om parkeringar.

Vi kör efter ett rullande schema där du kan köra alla pass själv. I snitt ligger arbetspassen på 9-10 timmar. Arbetstiderna är oregelbundna.

Vi vill att du är en person som tycker om att köra bil. Du är flexibel, gillar att träffa människor och är mån om vårt gemensamma företag. Det är bra om du har hittar hyfsat bra runt Stenungsund, Tjörn och Orust.

För dig som idag inte är Åkare men som kanske är intresserad av att bli företagare, kan du läsa hur du blir förare, startar företag och får trafikstillstånd på Svenska Taxiförbundets hemsida 

Känner du att detta kan vara nåt för dig är du välkommen att höra av digsmiley

 

 

 

RSS