Bli transportör i Taxi Stenungsund AB 

Vi söker en transportör till Taxi Stenungsund AB med start våren/sommaren/hösten -21. Ingen anslutningsavgift krävs. Vad som behövs är trafiktillstånd och egen taxibil. 

För dig som inte kör idag men som kanske är intresserad av att bli företagare, kan du läsa hur du blir förare, startar företag och får trafikstillstånd på Svenska Taxiförbundets hemsida 

Vi är för närvarande 12 transportörer fördelat på 14 bilar, Vi räknar med att öka omsättningen till hösten och behöver förstärkning.

Vi har avtal med Västtrafik, Sjöfartsverket, Företag & Industrier, Stenungsunds kommun, hamnar m.m. Vi har samarbete med Taxi Göteborg EK; växel och administration.

Vi har fina lokaler där du kan träffa dina kollegor; kolla TV, värma mat, göra kontorsarbete. Det finns också gott om parkeringar.

 Vi kör efter ett rullande schema där du kan köra alla pass själv utan att behöva anställa förare. I snitt ligger arbetspassen på 9-10 timmar. Arbetstiderna är oregelbundna.

Vi vill att du är en person som tycker om att köra bil. träffa människor och är mån om vårt gemensamma företag. Det är bra om du har hittar hyfsat bra runt Stenungsund, Tjörn och Orust.

 

Känner du att detta kan vara nåt för dig är du välkommen att höra av digsmiley

 

John Emanuelsson,

Styrelseordförande i Taxi Stenungsund AB

 

 

Jag är intresserad av att bli transportör i Taxi Stenungsund AB
RSS